Bostancı Pvc Doğrama

Pakpen’den 7 Pencere Seçeneği

Tasarım ve işlevselliğin buluşması… En yeni teknolojilerle üretilen pencerelerimiz sayesinde,bostancı pvc doğrama yaşam alanınızı kendi zevkinize göre şekillendirmekte artık özgürsünüz. Kış ve yaz aylarında yaklaşık yüzde 40’a kadar enerji tasarrufu sağlayan Pakpen Pencere Sistemleri, güvenliği ve tasarrufu bir arada sunuyor. 7 farklı pencere alternatifi sayesinde her zevke hitap ediyor.

bostancı pvc doğramaPAKPEN Projeye özel üretimPAKPEN Zengin renk seçenekleri
PAKPEN Farklı açılış alternatifleri
PAKPEN Benzersiz güvenlik sistemleri
PAKPEN Yeni nesil conta istemi ile hem dünyaya olan görüş açınız değişecek, hem ses kirliliğinden kurtulacak, hem de enerji tasarrufu yapacaksınız.

 
VEKA’da çok yönlü ve çok amaçlı bir program mevcuttur. Pencere, sokak kapısı- ve sürgülü kapılar için, TOPLINE, SOFTLINE 70, SWINGLINE ve SOFTLINE olmak üzere farklı sistem grupları mevcuttur. Bu sistem grupları dizayn ve teknik açısından farklılıklar arz etmektedir. Böylece kendi zevkinize ve istediğiniz teknik özelliklere uyan doğru sistemi kesinlikle bulmanız mümkündür. Böylelikle pencerelerin, sürgülü kapıların ve sokak kapılarının dizaynı birbirine mükemmel bir şekilde uyum sağlar.bostancı pvc doğrama,arzu ettiğiniz tüm pencere- ve kapı sistemlerini imal ettirebileceğiniz toplam 1.600’den fazla farklı profil mevcuttur.

İlgili Kelimeler: , , , ,